Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Rusfri Oppvekst søker Musikkterapeut for engasjement på 1 år

Rusfri Oppvekst søker Musikkterapeut for engasjement på 1 år

Rusfri Oppvekst er i en utviklingsfase og søker musikkterapeut til oppstart av ett av prosjektene våre.

Hvem er vi
Rusfri Oppvekst er en frivillig medlemsorganisasjon som arbeider for å bedre oppvekstsvilkår for barn og unge. Organisasjonen mener at det trengs trygge, bevisste og empatiske voksne som skaper gode relasjoner og godt psykososialt miljø i det forebyggende arbeidet. Vi gir kompetanse i det forebyggende arbeidet slik at barn med utfordringer kan fanges opp så tidlig som mulig. Rusfri Oppvekst har hovedkontor i Loddefjord i Bergen.

Kort om prosjektet
JamLab skal være en tilrettelagt åpen møteplass for elever på mellomtrinnet ledet av Rusfri Oppvekst. Tilbudet er kostnadsfritt for elevene og undervisningen skal ledes av en utdannet musikkterapeut og i regi av Rusfri Oppvekst. Musikkundervisning og samspill skal brukes som middel for å øke mestringsfølelse og selvtillit hos målgruppen, samtidig som det skal være et bidrag til å skape godt psykosialt læringsmiljø for elever og lærer. Målet er å øke motivasjon for skoledeltakelse, fremme skoletrivsel og forebygge rusmisbruk og frafall i skole.

Prosjektet har og som mål å vise hvordan musikkterapi kan bli et positivt bidrag i det forebyggende arbeidet på skolene på nasjonalt nivå.

Hva skal vi tilby deltakerne?
JamLab skal være en arena hvor unge mennesker med ulike behov skal bygges opp til å tro at de kan mestre, samarbeide og gjennomføre. Gjennom samspill er de unge med på å skape en mestringsarena hvor de ser at de har en verdi, at de bidrar med noe og betyr noe for andre. Det å bli en likeverdig deltaker i et felleskap kan for noen være avgjørende når hverdagen ellers er preget av uforutsigbarhet og uro. Forskning viser at økt mestring, selvfølelse og reduksjon av stress forebygger rusmisbruk og skolefrafall.

Arbeidsoppgaver
Vi søker en person som er utdannet musikkterapeut. Vedkommende skal jobbe med elevgrupper på mellomtrinnet på ulike skoler i Laksevåg/Fyllingsdalen bydel. Den som får stillingen skal jobbe ut fra den gitte prosjektbeskrivelsen og rapportere fremgangen i prosjektet sammen med daglig leder. Arbeidet skal foregå i større elevgrupper og ikke utføres med enkeltelever. Samarbeid med skoleledelse og lærere vil være en del av arbeidet.

Frist: 30.12.2020

Vestby kommune søker vernepleier, sykepleier, barnehagelærer, musikkterapeut eller lignende i to 100% faste stillinger

Vestby kommune søker vernepleier, sykepleier, barnehagelærer, musikkterapeut eller lignende i to 100% faste stillinger

Frogn kommune søker Musikkterapeut

Frogn kommune søker Musikkterapeut