Norsk Forening For Musikkterapi ble stiftet i 1972 og har som hovedmål å fremme forståelsen for musikkterapi og etableringen av musikkterapeutisk praksis i Norge.

Kinn kommune søker musikkterapeut i 100 % stilling

Kinn kommune søker musikkterapeut i 100 % stilling

Kinn kommune er ei vakker kystkommune i Vestland med omlag 17 000 innbyggjarar. Kommunen har to hovudsenter, Måløy og Florø.

Kinn er ein kommune som satsar på musikkterapi i eldrehelse og som ynskjer at musikk skal vere ein naturleg del av tilbodet til eldre. Det er ledig 100% musikkterapeut i prosjekt frå 1.1.2020 – 31.12.2020. Stillinga er knytt til arbeid på institusjon og noko mindre til heimeteneste. VI er organisert direkte under kommunalsjef. Arbeidsstad er Måløy og Florø.

Arbeidsoppgåver

Arbeidet er retta direkte til brukarar på institusjon, individuelt og i gruppe. Kinn kommune er samarbeidspart til to forskingsprosjekt på musikkterapi frå Universitet i Bergen og Norges musikkhøgskule. Noko av arbeidet blir knytt opp til desse prosjekta. I tillegg vil veiledning og koordinering vere ein del av arbeidsoppgåvene

Kvalifikasjonar

Godkjent utdanning som musikkterapeut på mastergradsnivå (5- årig utdanning).
Ønskelig med erfaring fra tilsvarende arbeid.

Personlege eigenskapar

Vi søkjer deg som har:
Gode samarbeidsevne og ein uredd innstilling
Du må ta initiativ og ha eit blikk for heilskap og strukturar
Arbeide sjølvstendig og saman med andre
God kommunikasjon
Klarar å motivere andre til aktivitet
Personlige egenskaper vert vektlagt

Vi tilbyr

Søkar blir ein del av Kinn kommunen sitt musikkterapiteam, STEMT, og samarbeidar tett med dei to andre musikkterapeutane i kommunen, og elles vere i eit spanande tverrfagleg miljø. Svært varierte arbeidsdagar der du i stor grad styrer arbeidet, og jobber dagtid 5dg/veke.

Vi legg til rette for vidareutdanning og kompetanseutvikling. God pensjonsordning i KLP og konkurransedyktige lønsvilkår

Frogn kommune søker Musikkterapeut

Frogn kommune søker Musikkterapeut

Strøymefestivalen Gjenklang 2020

Strøymefestivalen Gjenklang 2020